Leonie Looijen-Vogelaar - Praktijk voor Persoonlijke Begeleiding & Coaching
  
Persoonlijke MP3 

De praktijk kan voor cliënten MP3 files aan met hypnotherapie sessies. Je kunt een persoonlijke MP3 laten inspreken, maar ook algemene hypnotherapie sessies gebruiken om jouw veranderingsproces te stimuleren.

MP3 met persoonlijke hypnotherapie sessie
De praktijk biedt je de mogelijkheid gebruik te maken van een geheel voor jou persoonlijk samengestelde MP3 file. Deze MP3 file bevat een gesproken tekst, waarmee de therapeute je begeleidt naar een ontspannen trance, waarna zij je verder begeleidt aan de hand van een imaginatie. Bij een imaginatie gebruik je jouw voorstellingsvermogen tijdens de trance om jouw onbewuste op een positieve manier te beïnvloeden.
 
Met deze MP3 file kun je de therapie extra onder-steunen. Het luisteren naar deze sessie helpt de verande-ringen in jouw onbewuste sneller te verankeren op een prettige en ontspannende manier. De therapeute maakt de tekst helemaal passend ten aanzien van jouw klacht of probleem met persoonlijke suggesties. Deze persoonlijke MP3 file kan worden gemaakt na minimaal één sessie bij de hypnotherapeute. Soms wordt in overleg met de cliënt afgesproken om eerst meer sessies in de praktijk te volgen alvorens de MP3 op maat zal worden ingesproken waarmee het veranderingsproces verder kan worden ondersteund. 
 
Kosten
De kosten voor een sessie zijn € 92,50 en de kosten voor een op maat gemaakte MP3 file bedragen € 62,50.

De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden hypno-therapie. Voor meer informatie over vergoedingen ga 

MP3's met algemene hypnotherapie sessie

De praktijk biedt ook voor verschillende veranderingspro-cessen, zoals b.v. leren ontspannen of het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, algemene MP3 files aan. Je kunt deze bestellen. Neem hier contact op: ContactMaak nu een afspraak: 
 
Tel: 070-4444440 

of mail

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint