Leonie Looijen-Vogelaar - Praktijk voor Persoonlijke Begeleiding & Coaching

Stoppen met roken met hypnotherapie
 
Ben jij er helemaal klaar voor om te stoppen met roken? 

Wil je ook vrij zijn van die steeds terugkerende drang om te moeten roken?

Wil jij een langer en gezonder leven?
 
De therapeute helpt je op een prettige en ontspannen manier met behulp van hypnose. Hypnose heeft al dui-zenden mensen geholpen bij het stoppen met roken. Ervaar deze absoluut veilige methode zonder chemische hulpmiddelen en wordt een niet-roker. Lees hier hoe een sessie in zijn werk gaat: sessie stoppen met roken.
 
Hoog succespercentage 
De praktijk heeft meegewerkt aan een onderzoek waar-uit blijkt dat hypnotherapie een succespercentage van 68% heeft na een jaar bij behandeling om te stoppen met roken. Dit succespercentage ligt ver boven het succespercentages van de andere behandelingen om te stoppen met roken die wel zijn opgenomen in de basisverzekering van de zorgverzekeraars. 

Gevolgen roken voor de gezondheid
Een op de twee rokers overlijdt aan de gevolgen van roken. Door te stoppen met roken wordt je fitter, gezonder en ben je beter opgewassen tegen dagelijkse stress. Lees hier wat de gevolgen zijn voor jouw gezondheid van roken: gevolgen gezondheid 

Voordelen stoppen met roken
Roken heeft altijd, zelfs op hoge leeftijd, voordelen! Lees hier meer over de voordelen.

Tarieven   

Sessie "Stoppen met roken" 
inclusief ondersteunende MP3                          € 129,50 


Eventuele vervolgsessie                                       €  92,50 

Vergoeding ziektekostenverzekeraar

De hypnotherapie wordt door veel ziektekosten-verzekeraars vergoed. Kijk hier voor meer informatie: vergoeding

Ervaring cliënten

"We hebben het er iedere dag wel even over, hoe bevrijdend het was om te stoppen met jouw hulp. Wij weten allebei dat wij ooit gerookt hebben, alleen voelt het als jaren geleden dat we de laatste rook hebben uitgeblazen. Behoefte om te roken? Wij durven voor 100% te zeggen: NOOIT MEER.   Kortom het gaat erg lekker (gezond) met ons. Bedankt voor je hulp, (lees: 
je hebt wonderen verricht bij twee verstokte verslaafden)."

"Ruim 3 maanden geleden ben ik bij je in sessie geweest op de toepasselijke datum 1 september om te stoppen met roken. Ik kan je melden dat ik nog steeds geen sigaret aangeraakt heb, dank zij jou hulp."

"Ik zit hier nu bijna 1 week later met een glimlach je een mail te sturen. Dat is dus goed nieuws. Het is wonderlijk en ik ben nog ten volle zeer verbaasd over mijn eigen gedrag hoe makkelijk het is om de sigaret nu te laten liggen."

"Het is gelukt, sinds 4 mei na ons gesprek rookvrij. Ben verbaasd en erg blij. Ik, deze man die er NIET in geloofde, wil je erg bedanken en ben blij dat ik je ben tegen gekomen in dit leven"

"Ik heb gekozen voor een hypnose bij Leonie Looijen. Heb aangegeven dat ik erg sceptisch was en er eigenlijk niet zo in geloofde. Een mooie opening voor een therapie. Na bijna 2 uur stond ik buiten na een plezierig gesprek met genoemde dame en in de auto lag nog een vers aangebroken pakje shag wat ik niet meer heb aangeraakt. Ik ben zelf erg verbaasd dat ik nu nog steeds niet rook na 50 jaren."
 
 Lees de hele verhalen hier: Ervaringen cliënten

 
Wil je al deze voordelen bereiken, weer vrij zijn en frisse lucht inademen? 


Maak nu een afspraak

Tel: 070-4444440 

of mail 
                                          info@infohypnotherapie.nl
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint